look deep into yourself before you blame all others for betrayal.

var ett tag sen jag uppdaterade ordentligt hära om mitt liv, haha. är för att mitt internet inte funkat på över en vecka. Så här kommer lite update.

Jag har gått skola, och sen hunnit få lov också ; ) så underbart skönt med lov!!!
första dagen på lovet började dock med ett marknadsföringsprov, får jag G så sker ett underverk =)
Annars har jag inte gjort så mycket, var i harads i tisdags och igår/idag var med med Syd, Ralle och Marre : ))
Har gått och åkt på nån jävla sjuka också, min halsont far inte bort och det börjar trycka i öronen, ska och kolla imorgonbitti.

Halloween i helg och jag med min inte så braiga fantasi ska klä ut mig till troll :) eller jag och sandra ska, vi kommer bli sååå söta ; )) Gruvar mig dock för feber och skit på lördag, meeeen det stoppar inte en rubban på halloweeen!!!

var inte en så jävla bra uppdatering, men bättre än ingen alls =)

åååååååå

jag blir fan galen!!!! mitt internet har inte funkat på en vecka, och vi vet inte vad det är för fel?!
ska komma en dataexpert idag FÖRHOPPNINGSVIS och försöka fixa felet, databeroende som jag är så klarar jag mig inte utan datorn ; ) haha. Tur att det funkar på mamma och pappas dator iaf, annars vet jag inte vad jag hade gjort : )

haha livet flyter på annars =)

tror jag skriver lite mer sen NÄR/OM jag får tillbaka mitt internet :)

pusshaaay <3

I'm gonna show you tonight, i'm allright!

ett tag sen jag skrev här kändes det som, har helt enkelt haft fullt upp =))
Har haft lite mycket att plugga den senaste veckan, och trots att jag pluggat som ett psyk gick det ändå käpp rätt åt helvete... jag och plugga hör fan inte ihop!! eller jag har inte fått tillbaka nån av proven vi gjorde, men kändes som att det inte gick så jävla bra!

Helgen var helt jävla underbaaaar! :D bästa på länge!
Efter skolan drog jag och tess och tränade lite, blev bodypump på steppen :) man kände då verkligen att det tog, och kul var det =) sen drog jag hem och duschade och åt och for tillbaka till henne för lite filmmys med ida, matte, nypan, bruno och rasse : ) fick så jävla ont i huvudet så jag gick och la mig vid typ 11 :o men fick inte sova länge innan rasse och matte kom och störde mig och började slå mig och var allmänt irriterande, fick dom tillslut att dra ; ) ahaha

for  till luleå på lördag med sandra och tess, hittade mig inget speciellt, kollade inte så noga heller =))
Drog direkt hem till tess för att laga lite middag, blev lax och potatis, fyfan vad gott det var : ) sen duschade vi lite snabbt och började fixa oss för fest. VAR SÅ JÄVLA KUL KVÄLL :D fyfan alltså, var längesen jag hade sådär kul faktiskt :) Kvällen slutade med efterfest och hamburgare kl halv 6 på morgonen ; ) hahaha

Vaknade upp vid 10 på söndagen, vi skulle till lule och se innebandy.. fyfan vad kasst jag mådde, men vafan gör man inte för att få se lite matcher ;D Käkade på daggan, bra bakismat ; ) hahah
for sen hem till tess för en välförtjänt bastu och varm dusch =))) Vi somnade fan vid 10-11, och vaknade vid 10 imorse, så sjukt skönt med sovmorgon : )

Fyfan vad jag älskar våran klass, den är helt underbar!!!!! <3 NOT, fy in i helvete, att man ens kan göra nå sånt ;/


heeelg : )

fan vad skönt med helg! varje måndag längtar man bara om till att det ska bli fredag igen, men veckorna går fort, det är bra ; )
Gårdagen började med skola, matte... går faktiskt bra för mig just nu (Y) :D sen NK, fattar verkligen INGENTING, tur att jag inte är den enda iaf =) På idrotten hade vi cirkelträning.. ingen orkade köra seriöst, haha.
For till step in och fixade kort också, ska ta tag i min träning nu, börjar bli liiite för lat haha. Drog iväg och solade också, välbehövligt, fast jesper tycker iaf att jag är brun =))
For hem och käkade och tog det lugnt, degen kom sen så umgicks vi lite, for runt med bilen lite och sen for vi hem till frelle i harads : ) Fick övningsköra lite också, jäävligt bra gick det, eller hur marre och sara ? ; )
Det är ju kul att man kunde sova inatt också med en marre som pratade i sömnen nästan halva natten ; ) <33 haha

Vi vaknade kring 10, slog på lite oth och käkade. Nu sitter jag hemma och gör ingenting, ska snart hoppa i duschen : )
Fest med Josse och Macke ikväll :D kommer bli skoj, längesen jag umgicks med henne =)
Kommer bli en rätt grym kväll ; ) eller VI ska göra det till en grym kväll =)))


Jag och Marreeeee ;*

wiie =)

årets första prov är avklarat, skööönt! hoppas på g iaf : ) svarade på allt så :D
Har marknadsföringsprov imorgon också, men tror inte jag kommer göra det! sjukt jävla svårt och har bara en dag på mig att plugga in 71 sidor ;s men får se, ska läsa lite iaf. skönt med sovmorgon annars :D

Drog en sovmorgon imorse, pluggade till seent inatt så kunde inte ta mig upp. Var riktigt jävla skönt :D

Imorgon ska jag och skaffa mig ett stepin kort så jag kan börja röra på mig lite =))
har inte så mycket mer och säga, var bara tvungen att skriva av mig lite :D



Jag och Idaaa : ) <3

Be careful what you miss because you just might get it.

fyfan vilken hektiskt vecka, pluggpluggplugg och ännu mer plugg! Har rättskunskapprov på onsdag. Sen på torsdag har jag marknadsföringsprov på 71?!?!?!? jävla sidor.
vette fan hur jag kommer kunna lära mig allt det på en dag ;s så jävla dåligt att dom sätter allt på en och samma vecka!!!!!!!!! cp lärare..

annars rullar väl livet på, dagarna går jävligt fort!
Var ledig idag, grymt skönt ; )

CSI NU =))))



RSS 2.0