Hii

Var hemma igår och skulle se csi kl 8, och tror ni inte jag somnade och vaknade halv 10? Då var min kväll förstörd och jag visste att jag skulle ligga vaken halva natten också.. Men det gjorde jag inte, somnade ändå kring 1 ; )

Har börjat uppskatta hemmakvällarna mera, är nästan hellre hemma än att fara ut nu mer. Ett tecken på att jag håller på att bli gammal?!?! 9 dagar kvar tills jag är 19 så. Usch vad det känns mycket, vill inte bli äldre!!
När man har blivit 20 kan man väl ändå backa i åren igen, så nästa gång man fyller år blir man 19, och nästa 18 osv : ) hade varit kul att få uppleva en själv som barn igen =)

Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, kanske blir en slökväll framför tvn igen, sköööööööönt : )


bläää

HUNGRIG!!!!

Ja, vi (jag och anna) körde ju som sagt 3 pass på step in idag, + att vi hade skridskor på idrotten innan, så är lite slutkörd. Men med lite mat i magen blir det förhoppningsvis bättre =)
For till Piraten efter att mamma kom och hämtade mig och handlade lite gott, är värd det tycker jag : )

Får se vad som händer ikväll, känner för att bara ligga hemma och slöa, men kanske far iväg en sväng till Tess också :b

NUUUU ska jag äta mat, Fläskfilé och Pommes, muuuums : )


Shine on

Åhh vad skönt det var att få sova ut imorse, en ledig dag per vecka borde alla få, inte bara byggarna ; ) fuskisar som är lediga på fredagar..  Ångrar faktiskt lite nu att jag inte valde det, för jag tycker mer om praktiska grejer än att bara sitta vid en bänk och lyssna på genomgångar, men förhoppningsvis så ska jag nog inte ångra det sen när jag har ett svinbra jobb och är miljonär ;) hahah

Har storstädat hela mitt rum idag (i brist på annat att göra) sen har jag suttit och klurat lite hur jag vill ha min blogg, börjar fatta det här nu, och sen så är det bra tidsfördriv också =)

COMBAT ikväll!! längtar alltid till varje måndag och torsdag då det är, så jäävla kul : )) sen blir det pump på det också.
Imorgon ska jag och Anna vara hurtiga, ska köra Pump, Spinning och Core och hoppas på att man inte dör efter det ; ) men tror det ska vara lugnt!

Har lite planer för i helgen, men dom säger jag inte förren det är spikat!!

Pussbyyye

WIIIHO

Ja, efter nån timme eller något sånt så kom jag någon vart med min blogg, har tidigare inte orkat bry mig men det är så mycket roligare att läsa folks bloggar som är fina tycker jag : ) den är väl inte så fin min blogg men betydligt finare än förut =)

Idag hade jag en träningsfri dag så jag har bara tagit det lugnt, och imorgon är jag ledig ;) ska bli sååååååå skönt att få sova ut lite!

Nu ska jag se lite tv och ta en lång och varm döörsch! hörs sen

PUSS

You’re still a part of everything I do, you’re on my heart just like a tattoo.

Så har ännu en vecka rullat förbi, inte länge kvar tills Alanya, tror vi räknade ut att det var 117 dagar kvar ; )
Gjorde bort mitt nationella muntliga i SvB, gick rätt bra med tanke på hur nervös jag var.. usch, gillar inte att stå framme och prata. Annars brukar jag vara rätt så bra på den fronten, folk brukar få be mig vara tyst =) haha

I fredags så pluggade jag (tro det eller ej) i princip hela kvällen, var rätt skönt att få det bortgjort =)
For och såg innebandy i lördags, IBK - Iksu, Boden vann med 6-4 tror jag det var : ) Sen for jag hem med Sandra och åt och sen begav vi oss till Tess där folket var och festade ;> Jag själv var nykter faktiskt, eller fick i mig en öl även fast jag höll på att kräkas vid varje klunk jag tog, fattar inte varför jag ens drack det..
Drog sen iväg på Ice, aldrig mer säger jag bara, iaf inte nykter, sög STENHÅRT!

Nu ska jag se lite One tree hill och sen trääna lite med annnnnnaaaaa :D



Bild från i helg : )

Could you be the only one ?

Satan så fort veckan har gått, redan fredag imorgon och känns verkligen inte som jag fått ut något vettigt. Men har ändå gjort bort ett "prov" och 2 inlämningar, duktigt gjort Rebecka : ))

Har inga planer för helgen heller, men blir en väldigt lugn helg iaf, ska ha en vit månad ; ) Var nog ett tag sen, men är inte alls sugen på fest eller något sånt så ska inte tvinga mig själv att göra det bara för att andra gör det.

Menmen, får se vart lasset bär mig i helgen, blir kanske bio, eller så drar jag en hemmakväll med mina kära föräldrar, fast avstår ju helst det ;)

Nu, kära folk har jag äntligen börjat ta tag i mitt körkort!!!!! var inte en dag försent om man säger så, men ska verkligen försöka ta det under sommaren, är verkligen i behov av det eftersom att jag hatar att anpassa mig till dessa jävla bussar..

Nu blir det filmmys sen sooova =) Godnatt ;*



SPE06 i ett nötskal, men gillar er iaf ; )

see you dancing for the young ones.

Veckan har gått SEEEEEEEGT.. har nog varit för att jag varit tvungen att plugga varje kväll den här veckan, prov i onsdags, inlämning i torsdags och igår, det är ett tufft liv jag lever! Näe blir ett ryck nu sista terminen jag väl går skola, annars kommer jag nog ångra det sen! =) Även fast jag inte har nån susning om vad jag ska göra efter skolan, men är fortfarande ung så det kommer nog : )

Igår var jag med en väldigt bra person, tyvärr åkte han för tidigt!!! Sen satte jag mig vid datorn och blev sittandes där tills jag knappt orkade hålla ögonen öppna, då slog jag på en film och gick och la mig, skönt : )

Idag ska jag nog inte göra ett skit, blir kanske bio med Anna, eller en hemmakväll.. det återstår att se =)

V O L B E A T !!!!!!!!!!! <3

vilken helg =)

Fasiken vilken bra helg jag har haft, var längesen jag hade såhär kul NYKTERT =)

Fredagen så var det då skola, fick labba som förövrigt sög och sen hade vi hål i 3 timmar.. Idrotten sög också, var pingis som jag verkligen är allt annat än bra i.
For och solade för första gången på ett tag också, och det gav lite resultat iaf : )
Drog till Vickan också efter Let's dance och slaggade där.

Vi vaknade kring 8 i lördags, vi skulle dra iväg med skotern till klinten med Anna, Lisa och Lisa.
MEEEEEEEN skoterjäveln funkade ju fan inte. Efter ca 3 timmars försök gav vi upp och bilade dit.
Skönt väder var det ute iaf så man blev ju liiite gladare. Sen kom Degen och hämtade upp oss så vi fick åka mot Bredåker för en väldigt behövlig bastuu. Blev bara Jag, Anna och Lisa som bastade, och helvete vad skönt det var =)
Sen drog vi in till coop för att köpa lite grönsaker och dipp och drog sen hem till Anna och kollade körslaget och lite annat :D

Var en svinkul helg, det måste göras om =))
Nu väntar middag och en underbart varm dusch för mig, sen blir det film och sova tidigt!

Puss


JAG VILL TILL THAILAND NUUUUUUUU!

Thank god it's friday =)

Ja fyfan vad skönt att det är fredag och helg, har bara gått skola i 2 dagar, men är ändå less! blää..

Nu sitter jag mest och fördriver tiden, ska iväg till Vickan snart. Sen imorgon blåser vi iväg med skotran till Bredåker, vi ska umgås lite med Anna, Joanna och Lisa, köra skoter och chilla : )) kommer bli en bra dag!!

kan skriva lite mer sen om jag har tid =)

You're my best ;* 

Here I stand, all alone!

ja då har man gjort bort första skoldagen, kändes pissigt! men fick sluta kring 10 så det var ju bra ändå : )
Det var riktigt tungt att kliva upp imorse när man är van att kliva upp kring 12 egentligen, eller har ju jobbat 5 dagar också, men till största delen har jag fått sova ut =)

Nu ska jag käka lite och sen iväg till steppen för Combat och Pump : ))

Puss <3

I waiting for all these feelings to go.

Yes I do..

Fan vad sämst Sverige var igår, var fan inte ens värt att sitta uppe och vaka för att få sen den där jävla matchen!!!!!
Fast jag hade trevligt sällskap iaf ; ) bäääääst!
Aja, kan ju säga att Kanada verkligen var värd det där guldet, Jävla Subban som startade målskyttet...

Ikväll blir det finmiddag med nå folk jag inte ens vet vilka det är?! men ibland måste man vara med på sånt också.
Sen drar jag till Jeppeee =)

BAAAAAJ ;*

2009

ojdå, har inte hunnit uppdatera nå under 2009 ser jag, så kanske dags att göra det nu då!

Mitt nya år skulle då firas ute i Norra Bredåker hos Gustav med Emelie och Sandra. Vi kom dit och spelade kort och drack lite, sen vid 10 så började det försvinna folk därifrån som skulle mot stan, stämningen blev genast sämre så jag och Sandra pratade med Oskar i södra och frågade om vi fick komma dit, där kände vi ändå mer folk och självklart fick vi det. Men frågan var ju hur vi skulle ta oss dit (vi trodde det var SVINlångt) men vi började traska iallafall. Fick lift av nå people när vi var på bron, snällt : ) Och det var totalt värt att gå den biten vi gick, för var då 1000000 gånger roligare hos Oskar än hos Gustav (no offense). Min kväll avslutades hemma vid köksbordet med uppvärmd middag och 2!! glas juice, en fin kväll med andra ord :D
Det enda som fattades var att vi inte kunde vara alla och fira nyår iår, JOHANNA VAR I TORRIVAARA!!!! ; ) Mimmi och Carro firade det i Luleå, Tess och Ida i Rågraven, Sara i Harads, Wollan och Marri i stan, fast dom kom till Bredåker sen, och sen jag, Emelie, Hanna och Sandra i bredåker. Aja, det kommer ju ett till nyår förhoppningsvis.

Ni betyder ändå mest för mig <3


Nu har jag gått och dragit på mig en förkyldning också, men min mirakelmedicin hjälpte faktiskt lite, nu är jag mest snuvig. Har massa plugg att göra färdigt också, sen prov på onsdag, EN DAG INNAN SKOLAN BÖRJAR!! Fast får nog se hur det blir med det provet, ha ha.

Nu ska jag gå och hjälpa mamma lite, ibland är jag duktig ; ) HÖÖÖRS ;*


Fick med mig en bild hem på nyår, Jag och Joanna =)


RSS 2.0