YÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ

NU DRAR JAG HÖRNI!!! ALANYA I 2 VECKOR =)))))

HEMMA 3e SEPTEMBER ; )

yeees : )))

Japp, imorgon drar jag iväg mot varmare länder!!!! Lika bra det, är ändå ett jävla skitväder här hemma, sen slipper man skolan 1½ vecka, kunde inte tajma in det bättre ; )
Kommer bli 2 underbart sköna veckor med SOL BAD OCH PARTY!!! kommer ha så underbart kul med er Sara och Terese <3  Resan kunde inte komma mer lägligt heller, behöver verkligen komma iväg härifrån just nu.. den här jävla staden suger stenhårt, och vill verkligen härifrån. 2 veckor kanske inte räcker, men är en start på en början till ett nytt liv, mitt nya liv.
Förhoppningsvis kommer vi få liite färg iaf och kanske inte vara blekast på skolan när vi kommer hem ; )) ska njuta av varje sekund jag är där. träffa nytt folk, så jävla underbart!! är less på folket i boden, man får aldrig träffa nå nytt.
WHAT HAPPENS IN ALANYA STAYS IN ALANYA, som man brukar säga ; )

Idag spenderades min dag men en Anna Edberg : )) vi drog till lule, hon shoppade massor medans jag själv fick gå runt och vara smakråd, är tyvärr lite småpank nu precis innan jag drar. Men kul var det iaf :D
Vi drog sen in till stan för att hämta mitt FINA pass.. och fixa annas busskort =)
Köpte sen en ben&jerry's och drog hem och packade lite, har fortfarande massor kvar. Men känns lite roligare att sitta här faktiskt. Kommer ju inte göra det på 2 hela veckor ; )) hah

Nåja, ska gå vidare till mitt väldigt underhållande liv, som egentligen inte alls är så underhållande med tanke på att jag sitter här och nöter..

SES DEN 3E SEPTEMBER!!! =)))

/ Rebecka Erika Maria Hellström

8 days left!!!!

YEPPP!!!! om 8 dagar drar jag iväg från den här skithålan! =)) ska bli så underbart skönt.
Alanya 2 veckor med Sara och Terese, kan nog inte bli bättre ; ) 
leva livet och förhoppningsvis få liiiite färg på kroppen iaf : )

Skönt att få börja om på nytt sen när man kommer hem, släppa allt gammalt =)
synd bara att skolan börjar OCH SYND ATT VI MISSAR FÖRSTA OCH HALVA ANDRA VECKAN ; ))))) skönt!

keep on going..

Måste ta tag i mitt liv nu. Kan inte gå runt och deppa varje jävla dag och tro att det nångång ska gå över, nej, måste göra något åt det hära. Pallar inte att må som jag gör längre. De 3 senaste dagarna har jag drömt sjuka drömmar, fyfaan vilka drömmar alltså : )) Men dom är inte heller bra för mig, ska börja överväga att hålla mig vaken om nätterna så jag slipper det där. Jag kan klara allt, bara jag vill, har den styrkan faktiskt =)

Lulekalaset var upp och ner..
Fredagen började svinbra hemma hos mig med lite folk, gryymt : ) drog mot luleå vid 9. Där vände allt, uschusch. Kan inte säga annat än att jag skäms så oerhört mycket, förlåt, men kan inte heller göra det ogjort, oavsett hur mycket jag än vill.
Kvällen slutade med ett långt telefonsamtal med Sandra och en däckandes Emelie i min säng ; ) hahahaha.

Vaknade vid 1 på lördagen, slut som satan och verkligen inte taggade för fest igen. Terese dök upp strax efter att vi vaknat och började platta håret, medans jag och emelie fortfarande låg i sängen, halvt döda =) Men terese tvingade in mig i duschen och emelie gick hem och hämtade kläder, vi såg lite saltkråkan och gjorde sedan mat. Tacos, MUUMS. Wollan dök upp vid 5, stressad som satan efter en hel dags jobb. men även hon han fixa sig klart till bussen som gick vid halv 7. Vi stressad som tokar och halvsprang till bussen, och såklart var den både sen, och proppfull, hann säkert fara förbi 3 bussar innan det kom någon som det fanns plats på. Sprättade den första på bussen, usch vad äckligt det var! blää..
Förfesten den här kvällen var hos Adam i Bredviken, fråga mig inte vart det låg ; ) Riktigt trevligt folk där! Sen begav vi oss och förfestade med lite äldre människor, Marris och Vickans föräldrar nämligen, blev lite deeptalk med Juha och några fällda tårar. Men vi var lika glada för det ! : ) 
Kvällen var sjukt bra, även fast jag gick själv halva kvällen. Hittade mycket roligt folk och stämningen var på topp! taack : ))

Grattis på namnsdagen Alfons, jag saknar dig mest!! <3




                                              Jag älskar er <3

Som i en dröm!

FYFAAAAAAAN :D:D:D:D var så sjukt jävla trött imorse så jag trodde jag skulle dö.
Kom till jobbet vid 7 och var riktigt nära på att dra hem.
MEN!!! vid 8 så hände något som gjorde mig väldigt lycklig, HELA AIK KOM IN GENOM TÅGSTATIONEN!!!!!! fyfan, blev så jävla lycklig att jag fällde en tår. ojojojoj det gjorde min dag säger jag bara. Är inte ofta ens favoritlag och elitseriens bästa lag(enligt mig) kommer till Boden :o:o och speciellt inte att jag träffar dom när jag jobbar! helt sjukt, har typ inte fattat det än ; )) var som att tiden stannade. tror jag glodde LITE mycket, men dom är väl van : )) hahah

RSS 2.0