Release me from this curse I'm in, tryin' to maintain but I'm struggling

Ja fyfaan vilken helg säger jag bara =) över alla förväntningar, även fast allt inte gick så smidigt till ; )) hahaha.
Fredagen började med jobb som vanligt. kom hem vid 2 och tog mig en liten pnap för att orka med kvällen, riktigt skönt var det. Vid 4 begav jag och pappa oss mot piteå, där Sara, Terese, Johanna, Carro, Marri och Vickan väntade. Middagen på Subway går inte att beskriva, den var så underbart god! Vid 6 så dök 2 till mongos upp, nämligen Emelie och Wollan ; )
Tror vi korkade upp sjukt sent, vid 7 eller nå. När vi fixat färdigt oss drog vi på förfest till Saras syster Nina =) mycket trevligt folk!
Vi drog till området vid 10, såg lite av Adam Tensta och begav oss sen vidare mot Håkan. Han var helt okej, gillar inte riktigt hans musik men vad gör man inte när alla andra vill se han? ;D
Jag och Wollan drog vidare till kittelfjäll sen efter att vi alla splittras(som vanligt). Träffade E och satt och drack Ooze och bara mös på! Wollans nya smeknamn är lagkaptenen förresten ; )
Vi drog sen vidare mot TAKIIIIIIIIDA!!!
ojojojoj säger jag bara. så sjukt jävla grymma dom var! dom var så jävla bra att jag började grina. Jag njöt av varje sekund!!!! =))) dom som inte såg dom missade verkligen något. Det enda som var dåligt var upplägget, populäraste låtarna först, sen Curly Sue i mitten? :o sen de mindre populära sist. Aja, dom var lika bra iaf ; )
Kvällen slutade med taxi hem och slagget i Saras pappas vardagsrum : )

På lördagen vaknade vi vid 10 och INGEN mådde dåligt! bra gjort brudar ; ) Vi drog in till stan för att käka brunch och shoppa lite grann. Blev en underbart god skagenmacka på ett apfint café! Fick även med mig ett par skor och en väska hem =)) Solen stekte på som fan så vi tog våra luftmadrasser och la oss ute och stekte lite, vilade och lyssnade på musik! Middagen bestod av Lövbiff och Pottesallad, göttans :D
HAAH skulle göra en kullerbytta när vi körde ölspelet, tror det var årets syn faktiskt, ni missade nå =)) hahahah.
Vid halv 8 drog vi till Saras syster igen. Oturen verkar inte vilja lämna mig. Nej inte det, jag och wollan gick med finfina kvantumpåsar i handen som det inte var mat i, när vi såg att polisen körde förbi. Klart som fan att dom stannade då. Tog av oss våra cider. Blev sjukt jävla arg och började käftas. Tror inte polisen var så glad på mig. Sen trodde han att min mamma skulle bli arg på mig, så jag ringde henne så han fick prata med henne. Det enda hon gjorde var att garva. IN YOUR FACE polisäckel!!!!! ; ) aja, det löste sig iaf. Förfesten hos Nina var väldigt niice! blev lite arg bara när jag missade halva uggla, sorry! Han var också sjukt bra, kort som han är så såg man ju inte speciellt mycket av han. Men tur att man inte är döv så man kan höra han :D
Såg inga mer artister den kvällen, spenderade mesta tiden med att antingen springa runt kändes det som.
Lördagen var jävligt kul, trodde det skulle bli tråkigare än vad det var. Men det blir ju vad man gör det till =)
Kvällen slutade med Souvas och en frusen Rubban. Blev taxi hem igen, tror seriöst jag hade avlidit om vi hade gått hem. Lovar att det nästan var minus grader, fast bara nästan ; )

Fick med mig två rosor hem från lördagen också. Tror aldrig jag blivit så glad över att ha fått något! tack : ))

Underbar helg spenderad med dom jag älskar mest, synd bara att inte alla kunde komma ;/ (Mimmi, vi skålade åt dig med!) Nu väntar LK och det ska bli minst lika roligt som PDOL, vi är bäst på fest ; ) Enligt mig iaf, är med er jag mår som bäst <3 

 


Take me to a place where i belong =)

JAJAJ!! ta mig härifrån, orkar inte med skitboden längre : ) kan vara överallt förutom här! fast helst är jag ju i stockholm : )
Är gaaanska så avundsjuk på sandriii som är där nu! cp unge =))
Hade inte varit helt fel om det låg nå flygbiljetter till ett varmt land i min blevlåda heller ; )

Kom och tänka på hur mycket jag saknar mina kusiner, var jämt nere hos dom när jag var liten, gick på grönan typ varje dag och bara njööt! varför fan är vi inte där oftare? är dom som får komma upp hit EN!!! gång om året :o alldeles för lite enligt mig, fast är iof bättre än ingenting alls =)

vädret är piss som vanligt, tror inte det kommer bli någon sommar iår?! :o kan ha varit max 7 soldagar denna sommar! uschusch. Vem fan säger att svensk sommar är den bästa? den som sa det borde vara en idiot, vem önskar sig en sommar med regn och stora svarta moln på himlen? inte då jag iaf =) När det är sommar är det meningen att det ska vara så varmt så man kan bada, och på toppen av det ska solen skiiina som aldrig förr : D
Ibland har man tur att man jobbar när det är såna här pissdagar, lika bra att tjäna pengar på att sitta och dega vid datorn än att sitta hemma och dega vid datorn och inte tjäna nå alls =))
10 days to gooo!!!! ;>

min mobil mår bättre än någonsin nu, tror faktiskt den behövde sig ett bad, den var lite skitig! men nu funkar den, pappa satte den på tork åt mig i någon timme så all fukt for ur den, sen var den som ny igen. tur för mig för jag hade inte orkat köpa någon ny : ))

pdol i helgen, lär bli ööös som fan !! är taggad till 1000 ; )

weeekend!

Har varit en ganska fullspäckad helg för mig, sånt gillas (:

Fredagen började som vanligt med jobb. är ganska så sjukt less nu! 11 dagar kvaaar : )))
Sen for jag hem och solade lite, duschade åså innan jag fick finbesök. Emelie och Terese kom över på middag, ensam som jag är  ;D blev grillad fläskfilé och pommes, det knullade i munnen som frelle hade sagt ; )
Efter det drog jag och terese till luleå för att se Mamma mia. Sjukt längesen jag var på bio och filmen var sjukt bra ;> värd att se!! trots våra platser längst fram så stod vi ut hela filmen ; ) Vi drog sedan på båten i väntan på bussen, träffade tess broder och fick se han blanda lite drinkar, nästan så att man blev sugen :D
Bussen tog oss till sävast där vi for och hämtade camping grejerna, vi skulle ju ut och campa på lördagen ; )
Hemma så var det någon som hade brytit sig in i mitt hem och ändrat lite på mitt skrivbord. Och självklart visste jag att det var emelie, även fast jag blev lite orolig : ) hahaha hon och marri gömde sig under min säng bland dammråttorna och fick sig ett himla gott skratt kan jag tro hahah. Ryding kom sen och hämtade oss och vi for iväg till terese.
skön kväll så att säga (:

på lördagen vaknade vi vid 11 tror jag, var jävligt pigg för att vara jag :D vi duschade och gjorde oss lite iordning. Vi skulle ju såklart på beachparty i HARADS ; ) ahhaha, campare som vi är hade vi packat ner tält, sovsäck och massa mat ;D Men mat gillar vi så blir aldrig för mycket :D Vi tog bussen dit vid 3.
Väl framme så for vi ner och kollade lite beachvolleylir och chillade, fick i oss nån cider osv : ) drog upp och käkade medans marre och sara fixade sig och sen ner igen. Sen kom wollan från sin stuga utanför harads och festade med oss.
Vi drog ut med båten för att hämta en volleyboll som höll på att försvinna med älven, tess var riktigt duktig på att ro ; ) smart som jag är hade jag inga fickor på mina kläder så jag la min mobil i min bh. Sen när jag skulle hjälpa att dra upp båten på land så böjde jag mig ner, och såklart for min fiiiiina mobil ner i älven, snabb som jag är fick jag fort upp den och tog isär den. Var nog det som gjorde att den funkar lite halvt nu ; ) pappa har torkat den lite mer så den är på G! men är inte så ovanligt att det händer mig något sånt. Allid är det nå =) haha
Kvällen slutade med deeptalk i vårat vackra tält ; ) 
Var en riktigt kul kväll faktiskt, även om det hände lite saker här och var : )

 
bjuder på en lite gammal bild =) Valborg -08

tiden bara rinner iväg

Min otur var framme IGEN. Går verkligen inte bra för mig ;s haha igår när jag skulle gå in genom dörren på jobbet, så lyckades jag ju såklart smälla igen dörren på fingret... tack för den blånageln som i ett senare liv kommer lossna.

ja, tiden går fort just nu, snart är sommaren över. Innan den ens har börjat :o Ibland känns det faktiskt skönt att jobba, även fast jag är riktigt less på det här skitstället!!! 14 days to go ; )

Vill verkligen ha lov nu, få sova ut på morgonen och inte känna att man är tvungen att göra något. Jag hinner inte ens träffa några kompisar längre pga jobbet. Fast jag är ju inte ensam som jobbar just nu men är så tråkigt ;/ Man kommer hem, ser lite tv och går och lägger sig. Sen börjar man jobba och då är hela dagen förstörd efter det.
Fast ska inte klaga, för pengar är jag i väldigt behov av!
Sen bär det nog av till mitt älskade sthlm!!! gud vad jag älskar den staden alltså : ) Någongång i mitt liv ska jag flytta dit!
Den här hålan orkar jag verkligen inte med nå mer, allting som händer här leder bara till bekymmer senare.

Jag vill göra mycket med mina pengar har jag kommit på. Jag vill shoppa MASSOR av nya kläder, fast inte i Boden eller Luleå, för där finns det ju inte ett skit!!! Blir antingen GBG eller STHLM då =))
Jag vill utomlands. Fast det ska jag också. Jag hoppas det blir av iaf :DD som det ser ut nu så drar vi i slutet av sommaren : )
sen MÅSTE jag köpa mig en ny dator, tror inte det finns någon segare dator än min, sen är fläkten i datorn trasig så den låter som en helikopter typ :o irriterande som fan. Fast jag vet fortfarande inte om jag vill ha en bärbar eller en stationär. Lutar mot bärbar för det har man mycket användning för i senare liv.

Jag tänker framåt, inte varje dag det händer ; ) Är mer en sån som tittar tillbaka till förr och ångrar allt jag gjort och inte gjort. Ska bli ändring på det, jag mår bara dåligt själv av det. Ska faktiskt börja tänka lite på mig själv och göra det som är bäst för mig! Kommer nog lyckas bra med det, iaf i början =)))

PDOL SNAAAAART =) så sjukt laddad, kommer bli grymt!! ;>> Fest och helhelg med dom bästa, ingenting kan slå det <3
Att Takida kommer dit är som en dröm som går i uppfyllelse. Wiiie, kommer bli gryyyymt (:


I MISS YOU <3

me and my bad luck!

jaa, blev ingen piercing igår. Hade kunnat göra det, men då hade jag inte fått sola på hela sommaren, så det var inte värt det. Tänker ju inte precis gå runt som den albino jag är nu! nejnej, ska börja bättra på brännan nu : )
Jag och min otur dök upp igen....
Sara däremot var modig och drog en piercing i tungan :D i'm so proud ; ) själv vågade jag inte kolla : )) hhaha

Såg klart One tree hill säsong 4 igår, för andra gången : ) är verkligen världens bästa serie, man fastnar direkt och lessnar aldrig. Så för er som inte sett det så rekommenderar jag det verkligen : ) Sista avsnittet i 4an är verkligen jätte sorgligt, grinade mig igenom hela avsnittet nästan.


Jag saknar min Alfons jättemycket!! fattar inte hur han kunde lämna mig bara sådär?!? utan att ens låta mig säga hejdå.
känns riktigt piss när man tänker på att någon man älskade så mycket aldrig kommer komma tillbaka. Även fast jag vet att han har det bättre där han är nu än vad han hade när han levde. Men finns folk här nere som behöver han här nere också, som jag behöver nu. Han var verkligen min bästa vän. Vilket jag inte trodde från början eftersom jag inte alls ville ha en hund. Men nu har jag helt bytt uppfattning om det.

I need you more than ever <3

wiiiie =)

I fredags spenderade jag min kväll med först Ryding, sen for vi hem till mig ett tag. Sen kom Emelie och Marri : ) Vi såg the ring 2, var typ sjuk film!!! Marri blev trött så hon drog hem och Ryding drog hem mitt i filmen den tråkmånsen ; ) haha
Emelie drog hem vid 1, men fick direkt ett sms om att 4 st från Piteå var ute på roadtrip till Boden och dom skulle komma hit?!?! vafan åker man från Piteå till Boden mitt i natten? :o Aja, Emelie kom förbi igen eftersom att jag var ensam hemma. In kom sen Jim, Jonas, Marcus och Jens. Dom hade den briljanta idén att vi skulle dra till sanatoriumet i Sandträsk, och självklart följde vi med. kl halv 3 på natten typ! ;> För första gången vågade jag faktiskt gå in dit, var iof ljust ute men var ändå sjukt rädd :D haha källaren vara bara äcklig! tur att jag aldrig ska in dit nå mer : ))
Vi var väl hemma vid 4-halv 5 :p Emelie orkade inte dra hem så hon slaggade hos mig. Alltid trevligt med nattbesök ; )

Vaknade vid 1 på lördagen, av ett samtal från en viss Miss Männistö. Hon frågade om vi skulle hinna till bussen för att åka till luleå, men nej vi låg och sov ;p Tror inte hon var så glad på oss när vi glömt att säga att vi inte orkade åka =)
Sen så ville Terese att jag skulle följa henne på Farmen på kvällen, och jag som aldrig bangar nå följde såklart med : )
Fick nå jävla kaffelikör av mamma, smakade S K I T rent utsagt! fyyyfan. inte för att det är meningen att man ska dricka det rent men ^^, Var en helkul kväll faktiskt med mycket bra folk och bra musik : )
Var dock inte så roligt att vakna upp igår.. haha smällar man får ta ;D

Idag ska jag jobba till 1, sen far vi vidare mot luleå. Vet inte riktigt vilka vi blir. Sara, Tess, Ida, Johanna och jag vad jag vet =) Ska pierca mig, är sjukt jävla nervös. Är så nålrädd så kommer avlida typ ;s men ska fan övervinna min rädsla!! 
Aja, kommer bli svinbra tror jag : ) har ju med mig dom jag älskar mest av allt så <3

Nu ska jag fortsätta jobba =) hihi


Miss you every single minute

beautiful :)

I entered the room
Sat by your bed all through the night
I watched your daily fight
I hardly knew
The pain
Was almost more than I could bear
And still I hear
Your last words to me

Heaven is a place nearby
So I won't be so far away
And if you try and look for me
Maybe you'll find me someday
Heaven is a place nearby
So there's no need to say goodbye
I wanna ask you not to cry
I'll always be by your side

You just faded away
You spread your wings, you had flown
Away to something unknown
Wish I could bring you back
You're always on my mind
About to tear myself apart
You have your special place in my heart
Always

Heaven is a place nearby
So I won't be so far away
And if you try and look for me
Maybe you'll find me someday
Heaven is a place nearby
So there's no need to say goodbye
I wanna ask you not to cry
I'll always be by your side

And even when I go to sleep
I still can hear your voice
And those words
I never will forget

Heaven is a place nearby
So I won't be so far away
And if you try and look for me
Maybe you'll find me someday
Heaven is a place nearby
So there's no need to say goodbye
I wanna ask you not to cry
I'll always be by your side

åååå döda MIG!!!

JÄVLA ÄCKELVÄDER!!! fan vad jag blir sur, man blir så jävla deprimerad när det spöregnar! helvetes skit helvete!!! ;@

nu vill jag utomlands, finns inget som slår det! lyckos dig mimmi som åker på tisdag, är ganska så avundsjuk ;s

myysigt!

i tisdags hade vi inneträning : ) och till vår stora glädje så var våran fystränare inte där, jaa vi kör bara med klubba och boll tänkte alla. Men nej, våran tränare körde fys med oss. även fast han inte är fystränare egentligen. Blev lite lättare fys än vad vi brukar ha, men ändå jobbigt ;b sen körde vi med klubba och boll, var sjukt kul faktiskt! gick rätt bra för mig om man jämför med första träningen, passen börjar sitta som dom ska och nu kan jag skjuta som vanligt igen : ))
Efter träningen så tänkte vi ha pdolmiddag hos mig, en liten tradition där vi planerar pdol osv. Blev inte så mycket planering, men kul hade vi iaf. Grillade och åt massa gott : ) synd bara att alla var tvungen åka hem så tidigt för att alla jobbar..

Är så jävla tråkigt att man aldrig umgås med sina kompisar nu på sommaren när alla jobbar, är ju då man egentligen ska vara ledig och umgås eftersom att när man går i skolan så har man fullt upp med det och det är högsäsong med innebandyn så träning typ 4 gånger i veckan. Men förmodligen slutar alla jobba innan augusti börjar. Så lite hinner man ju umgås som tur är ;> vet inte vad jag skulle ta mig till utan er <3

Igår så fick jag sluta tidigare, kl 6 istället för halv 11 =) var jävligt skönt!! Efter maten for jag ut och sprang, med nya!! joggingskor. Var inte så lyckat, för nu mår mina hälar inte alls bra, fetingblåsor på hälarna och dom är ju inte små heller ;s inte så mysigt :p haha men ändå hurtigt av mig att ens ta mig ut. Jag som annars är så lat :D

Idag händer väl inte så mycket skulle jag tro, sitter på jobbet just nu, slutar kl 6, sen tillbaka vid 9 och jobba till halv 11 ;s dom här tiderna suger!! mycket bättre att jobba från 7 till 1 : ) Men det kommer jag göra nu framöver, är bara den här veckan jag jobbar såhär, så får väl stå ut ;b


Heaven is a place nearby

hard work work!

njaa, mitt jobb är inte hårt, men jävligt tråkigt =) sitter här och gör ingenting i princip.
Nöter internet är väl det mesta jag gör, sitter och filosoferar och pratar i telefon : )

min helg var väldigt lugn, ganska skönt för det behövde jag :D fredag så umgicks jag med emelie, lördags var jag med emelie och gurra ;> vi såg the notebook, dom hade sett den men inte jag. den var sjukt bra : )) verkligen värd att se. drog hem vid 10 för jag ville inte störa turturduvorna allt för mycket. Såg film med mamma då, göta kanal 2. den har jag redan sett, men ganska trevligt att umgås med mamma ibland ;D gick och la mig jävligt tidigt, typ vid 12. var sjukt trött.
vaknade vid 11 på söndagen, utvilad : ) gjorde inte ett piss på söndagen, såg tv hela dagen och kvällen ;b var en bra film på femman, mamma vid 16 tror jag den hette. trodde det var någon dokumentär men var visst en film. Den var faktiskt jävligt bra, lite sorlig i slutet men ;>

Inneträning imorgon :D:D och fys.. haha aja, lika bra att börja bygga upp allt man tappat nu. behövs verkligen! inte lika kul dagarna efteråt men : ) sen blir det nog middag hos mig osv, lite pdol planering och så :D kul att träffa alla brudar igen, var ett tag sen vi alla umgicks ordentligt ;b kommer bli en bra kväll med dom jag älskar mest <3

take me awaaaay =)

fyfan alltså vad jag vill utomlands!! nog för att det är svinbra väder här nu men det är ändå speciellt med att vara utomlands. något speciellt som jag älskar : ) underbart att få komma bort från den här pisshålan. är verkligen nå jag behöver ;b

just nu sitter jag och funderar om jag ska orka pallra mig till lule eller om jag bara drar in till stan. beror på om jag får med mig nån av mina latkorvar, dom ligger och sover än tror jag, eller så dissar dom bara mig (:
aja får se, måste köpa hårspray och volympuder !! är i stort behov av det just nu ;b

igår tillbringades kvällen med en viss emelie rönnberg, vi käkade fläskfilé och potatisgratäng, bra jobbat ;) var riktigt gott faktiskt för att vara oss =) haha. sen la vi oss och kollade på tv, paradise hotel gick på typ tv 400, var jävligt längesen man såg det så ;>
Ikväll ska jag nog och spela minigolf med emelie och gurra, inget är spikat än så vi får se : ) blir ingen hemmakväll för mig har jag bestämt iaf!


ett mirakel att jag ens kan gå :D

jadu, träningsvärk har jag då. Fast jag kan gå!! =) ett under hahah.
tar däremot typ 5 minuter för mig att ta mig upp från en stol när jag har suttit ner, så min säng är min bästa vän just nu ; )
tur att det är bra program på tvn ikväll ;D

FAN VAD JAG HATAR VÄDRET!!! kan det inte sluta växla från sol till regn och åska hela tiden?! det räcker med att det är soool jämt : ) hann iaf ligga ute en timme, tog kanske lite på min bleka kropp ;b

fick nå jävla cp ryck idag också, skrek som fan på pappa, bara för att han var jävligt irriterande och stod och sjöng :o sen så började jag tänka på massa saker och låg i min säng och grät i säkert en timme. Vet fan inte vad som händer med mig, ena stunden är jag sjukt glad, och andra så är hela mitt liv åt helvete.

miss you alot..

 

Jag och Marreee på haradsdagen ; )

herreeegud =)

Dagen startade med att jag försov mig, igen! fast idag var det lite med flit för jag orkade inte åka buss =) mamma skjutsade mig ;D jävligt lugnt på jobbet, är ju alltid det, men idag kom det typ 3 pers på den tid jag jobbade.
var kässt väder när jag vaknade, så tog på mig värsta mycket kläder och jacka. men sen sprack det upp och blev svinbra väder, då blev jag lycklig : ) var hemma vid halv 2, hade inte käkat ett piss på hela dagen och jag tror faktiskt aldrig jag uppskattat mat så mycket som idag.
Drog av mig kläderna på dirren och på med bikinin, sen la jag mig ute på studsmattan och lyssnade på lite musik. min ipod är borta :( vet fan inte vart den tagit vägen :o aja, låg där ute typ 2 timmar, sen blev jag less och gick in och la mig och sov ett tag tills träningen började.
Var sjukt jävla taggad på att få börja med boll och klubba, och att spela på nya arenan : )
det började med att jag och emelie gick vilse.. hahaha men tillslut så lyckades även vi ;) inte lätt när det är svårt!
jag som var pepp på bara boll och klubba blev genast besviken när jag kom in i hallen. skulle bli fys först, och otränad som jag är så gick det som det gick. kommer vara jävligt glad om jag ens kan gå imorgon : ) var sjukt jävla kvavt i hallen också. sen efter en timmes benfys så skulle vi köra nå teknikövningar, allas ben flög som dom gjorde och tror alla kände sig som flodhästar när dom sprang. till råga på allt så var tidningen där och fotade också! haha inte så kuul ;p
Men jäävligt skönt nu när allt är över : ) är faktiskt rätt stolt över mig själv som gjorde alla övningar fullt ut! inte varje dag man ser en rubban kämpa på med fysen :D sen hur det gick med boll och klubba behöver ingen veta ; )

är glad idag faktiskt :D vädret är underbart och livet leker!! : ))

Fernando Torres, min ögonsten ;-*

  

RSS 2.0