don't know when I'm going to smile like that again.

jag har då världens sjukaste humör. Ena stunden mår jag så underbart bra, men kan vända till att jag blir värsta deppig på bara några sekunder.. Tror jag vet vad det beror på, och jag är jävligt less det. Vill bara gå vidare och släppa allt det här innan jag blir ännu mer sårad. Jag mår inte bra av allt det här. Fattar inte att det kan vara så jävla omöjligt att gå vidare?! Visst, kanske inte har försökt så jävla mycket, men jag vill verkligen, även fast jag kanske inte är så bra på att visa det. Jag vet inte hur man gör, hela jag är snurrig..
På ett sätt slutar jag aldrig hoppas, vilket är helt sjukt för jag vet att det aldrig kommer bli som det var förr.
Måste släppa allt!

Trodde allt skulle bli så mycket bättre när jag fick komma iväg från Boden och allt skit här ett tag, men blev bara värre sen när jag kom tillbaka. Vet inte hur många gånger jag hoppats på att allt ska bli bra, och att allt kommer fixa sig, men det inte gjort det. Allt verkar vara helt jävla omöjligt just nu.
MEN eftersom att mitt humör skiftar så mycket, kanske min tur och otur också gör det nån gång? kan då inte sluta vänta tills jag får lite tur i mitt liv och allt kan vända!

Jag har världens underbaraste vänner <3


I used to smile and be happy, I'm not that girl anymore.

Helgen var helt jävla underbar! : )
Fredagen började med skola, och skolfoto direkt på morgonen.. var meningen att vi skulle ta vårat skämtfoto då, men då är det ju såklart det vanliga vi ska ta.. jaja, bara försöka fixa sig, dålig hårdag hade jag också! menmen, ingen som lär kolla iaf :)
Sen drog jag med Mimmi och Erika mot luleå, fick rusa igenom affärerna, hittade lite smått, en kofta bla! =)
Kvällen spenderades hos en Sandra Nilsson : ) fick massor med gott fika, och lirade lite GH, jag  var bäst om ni ville veta :D Sen kom ryding och hämtade mig och Emelie, vi skjutsade hem henne och sen drog vi lite cruising på stan. Träffade Anna och Lisa PÅ OK, eller var det brevid OK, Anna? ; ) dom verkade ha en väldigt rolig kväll! bra det ; )

Vaknade vid 9 på lördagen, drog in till luleå med Lisa och Camilla, hittade massor av grejer! välbehövligt : )
Hem och duscha och fixa sig lite, hade verkligen inget att ha på mig, men blev tillslut min gula klänning som jag förövrigt är jävligt less på!
Kom till tess vid halv 7, vi fixade oss lite mer och sen var festen igång ; )
har inte haft sådär kul på VÄLDIGT lääänge. tack <3
Erika och Emelie, tack för att ni lyssnade på mitt deep talk, det behövdes =) Tack vare vårt prat så kommer jag klara mig utan er dessa helger ni är borta : ) <3

Kvällen avslutades med lite för mycket alkohol och Boddan med hela gänget.
Den här kvällen behövde jag, tack för att ni finns. Jag älskar er <3



look deep inside yourself before you blame all others.

Var längesen jag skrev nå seriöst och långt här, och just nu har jag VÄLDIGT lite att göra så kan ju passa på : )
dagarna rinner iväg, och helgerna går ännu fortare. Snart tar jag studenten?!?! känner mig som 12 än..
jaja, ska bli så jävla skönt att få gå ut och slippa skolan ett tag, ta ett sabbatsår och sen kanske plugga vidare igen, måste ju ha liiite utbildning om jag ska göra nå annat än att bara jobba på ica, haha  (no offense wolls)

Skolfoto imorgon, och våran klass kunde som vanligt inte komma på något tillsammans.. killarna ville att vi skulle sitta baklänges?! hur jävla kul är det? inte alls. haha men då sa våran lärare att man måste visa sitt ansikte, så blir en slaggis bild (just för att vi inte kom överrens).  Vem vet, kanske vi kommer börja slaggas på riktigt? ;) haha skulle då inte förvåna mig =))
Nä, vi är faktiskt en bra klass, kanske lite för pratglada ibland, men det gillas, och kommer låta bäst på vagnen :D SPE06!!
Juste, vi har redan fått beställa studentsaker, eller var redan förra veckan : ) kändes lite knas, nästan ett helt år kvar tills vi går ut, och får redan beställa sakerna? men kul var det ; )

Händer väl inte så mycket annars i mitt liv, sover äter och går i skola typ! vilket kul liv man har ;s

Volbeat - Still Counting
David Cook - Billie Jean
BRA LÅTAR!!! värt att lyssna på ;)


b

Blev utmanad av JUEPUE : )

5 udda eller märkliga saker om mig själv:

1. Jag är livrädd för fötter, så fort nån ens petar eller tar på mina fötter så börjar jag typ gråta. i turkiet var vi på turkisk massage typ, fick sån panik när han tog i mina fötter så jag började fetlipa bland massa människor!

2. Jag har för vana att alltid kolla under sängen innan jag somnar, iaf när jag sover själv!

3. Jag kan inte gå någonstans utan min mobil, jag sover, äter och pissar med den ; )

4. Är rädd för vad andra tycker om mig. därav mitt dåliga självförtroende..

5. jag fyllde 18 år den 9e februari och jag har inte börjat övningsköra än (A)

.

goodbye :/ 7år! kommer sakna det

WIEEEE =))

yepp, jag har klippt bort 20 cm av mitt hår, och skönt som fan är det : )) hade så jävla äckligt hår så hade egentligen kunnat ta en rakapparat och raka av det :D haha men nu är det till axlarna iaf, svin nöjd är jag!
har tyvärr ingen bild, men det kommer väl :)

dagen gick bra, hade filosofiredovisning idag hahhhaa med en teater utan ljud, gick fan asbra, tror våran var bäst ; )
Sen drog jag lule med emelie, aka storshopparn numera ;) ett par skor och 2 linnen fick följa med mig hem iaf, ska dit på lördag och inhandla mera : )

MUNHELVETE!!! fanfanfanfan, inflammation i käften igen, kul!

you're one of a kind <3

.

kan inte säga så mycket, allt har rasat samman. finner inga ord!


ge mig sävast ibk <3

pleeaase

ååå, kan inte min mage bara bli bra?!?!? krampar som fan och jag kan knappt gå, och INGENTING hjälper ;/
aja, kanske går över nån gång, kan man ju hoppas iaf. blev ingen skola för min del idag!

Gårdagens träning gick faktiskt jävligt bra för min del, konstigt nog =) annars hände det väl inte så speciellt mycket, förutom skola då.
Har rätt tråkigt liv nu för tiden, den består av: Skola, hem och äta, träning, äta, plugg, sova. svinkul liv, not!!
Tur att skolan snart är över, det enda jag kommer sakna är alla vänner, men resten ska bli såååå jävla skönt att slippa : )

Var american pie 2 igår på tv, fyfan vad bra den är :D hhahaha

Idag äre träning som gäller, taggad till 1000 ; )


No matter what it's gonna take I gotta make this move..

jag försöker, tro mig. kanske inte går allt för bra och ni får höra på mitt tjat dag ut och dag in. Men det känns bättre att få prata om det än att sitta tyst och bara må dåligt inombords. Men nu vet jag att ni är less på mitt tjat och jag ska verkligen ta mig i kragen och försöka!!!! kommer inte vara lätt, men allting är värt ett försök =)

Dagen började med specialidrott, eller jag och emelie tog närvaro och for med bussen hem lika fort ; ) drog en pnap på soffan och lagade lite käk. Drog in mot stan med bussen som gick halv 12, mötte upp sandra så hon fick köpa sin förbannade plattång ; ) haha.
Hade organisation och ledarskap för första gången, fattade inte så jättemycket, men det kommer väl. Svenska B uppgiften vi har är helt jävla störd.. aja, skönt när det är över : )
slutade vid halv 4, drog hem och la mig i sängen och såg NYA one tree hill och gossip girl, var APbra ; ))
kan ju säga att jag är ganska fast vid dom där serierna!

är less på min mobil.... går fan inte att ringa eller ta emot samtal, eller man hör inte ett piss för det står att handsfreen är i, men den är inte det? den kanske börjar se sina sista dagar :// var nog sen den fick sig ett dopp i harads =)
tur att det funkar att skicka sms iaf, annars hade jag dött!!

förövrigt så är metallicas nya skiva Death Magnetic JÄVLIGT BRAAA!!! har nött den hela dagen ; ))

<3 you're one of a kind.




..

fanfanfanfanfanfanfanfan, finns inget kvar att säga. Hade ju kunnat gissa det här, men inte att det sved så jävla mycket.

paradise!

Ja, hemma från världens underbaraste resa med två av mina bästa vänner! finns så otroligt mycket att säga om resan, men väljer några få ord. DET VAR BÄST!!!!
Allting kanske inte gick som det skulle och vi kanske inte höll sams hela vägen ut, men den där resan behövde jag verkligen, även fast det kändes ännu tyngre när jag kom hem.
Träffade mycket underbara människor och det var underbart väder : )) nästan för varmt ibland, tror det gick uppåt 50 sträcket på termometern, i solen då. På kvällen var det allt från 30-35 grader, ganska lökigt ; ) men inte hindrade det oss från nå : )

What happend in alanya, stays there ; ))
den som vill veta nå får fråga, orkar inte skriva allt här, men kan bara säga att det var så sjukt underbart att få komma iväg från den här jävla hålan, hade gärna stannat längre, slippa tänka på allt skit osv. Nej, snart drar jag igen!!! : ))


can you look me in the eye, and tell me why?




Sara, Kalle, Tess, Tim, Jag : ) väldigt trevliga killar från uppsala!


<3

RSS 2.0