<3

Den älskade solen är framme igen :D Synd bara att jag är så jäkla morgontrött att jag aldrig ids gå upp kl 10 för att gå ut och sola. Men bättre sent än aldrig kan man ju säga.

Min förkylning börjar bli bättre, WIHO : ) Idag kan jag prata som en normal människa!
Hoppas och tror att jag inte kommer åka på halsfluss också, det hade varit förjäkligt.

UT I SOLEN NU :D byyee!!

WIE

Solen is back :D När det är såna här fina dagar är man glad att man är arbetslös, faktiskt!

Nu ska jag ut och steka fläsk lite, allt är borta sen turkey, tyvärr :/

BYYE : )


Här var man brun och fin :/

<3


I love you guys <3

stressad dag!

Min, eller hela familjens dag består av städning. Dels för att det verkligen behövs och dels för att mäklaren tittar förbi här imorgon. Får vi sålt huset snabbt så får jag en egen lägenhet ; ) Hoppashoppashoppas!
Är verkligen så sjukt less på att  bo hemma så det finns inte.. Skulle göra vad som helst för att få dra härifrån.

Idag ska jag också träna för första gången på ca 1 månad? haha har varit lite lat på senaste men nu är jag på g igen : )

Tänkte bara vara duktigt att uppdatera litegrann, ta igen från det jag missat tidigare :D



What I did to you was hurtful, what i'm going through is hurtful

SPE06 <3

Nu har det varit väldigt torrt här, men jag har spenderat all min tid åt min underbara klass så har inte haft tid att blogga. Men nu ska jag försöka sammanfatta Balen, studenveckan och studenten :D

6/6 var det bal på kvarnängen. Petter, Fredrik och Sara kom och hämtade mig med vår snyggbil. Vi for ut och gled ett tag, sen begav vi oss till kvarnängen. Var varmt och skönt till en början, sen började det regna och HAGLA :o Men vi stod ut. Efter kvarnängen gick vi parad till skolan för att dra vidare till farmen för mat och EMD ; ) Maten var inte precis att hurra för men det fick funka. Balen var faktiskt helt okej, även fast den kanske inte var värd ca 7000 kr!


Jag och Petter

Första dagen på studentveckan (måndag) började med planering på skolan. Några från SPS kom och sa att vi skulle dra en samhällsfest ute i Degerbäcken, och eftersom att SPE är bäst på fest så bangade vi inte ; ) Blev en rätt lyckad kväll ändå!

Tisdagen började tungt, men var bara att tagga om. Maskerad hos Terese väntade. Blev 80talet för mig, svinchill ; ) Fyfan vilken bra fest det blev, trots att alla inte drack, men vi hade kul tillsammans. Det är det som räknas!!

Onsdag, fest igen.. Rågraven väntade idag, hos Emma Ahlström i SPRE06. Var riktigt otaggad men man tar ju bara studenten en gång så vafan, jag körde på ändå! Var riktigt mysigt att festa i en stuga med dom allra närmsta. Kom lite objudet folk, men dom drog lika fort som dom kom så det var lugnt : ) Tummen upp för Rågraven!

Torsdag, Dagen före Dopparedagen! Inge fest idag inte. Vi var i Unbyn och klädde våran fina vagn istället, och visst blev den underbar. SPE06 som klär en vagn, kan väl inte bli bättre än underbart? ; ) Blev en tidig kväll då en tidig morgon väntade.

FREEEDAG, Dagen med stort D!!! Kunde knappt sova på hela natten, kanske hade lite med nervositet att göra?! Kvart i sex steg jag upp, fikade och fixade mig. Klockan Sju anlände vi till Sara för studentfrukost. Vi drack och hade det trevligt. Klockan 8 började vi gå mot skolan. Vi skrek och hade oss på vägen, dagen började UNDERBART! Med jäger tejpade runt benen, gömda i bhn och i studenthatten, kom vi oss in på skolan. Möttes upp av andra studenter som skrek och levde jävulen.
Studentfrukosten är något jag aldrig kommer glömma. Alla skrek allt dom hade och folk ställde sig och dansade på bordet. SPEEEEEEEEEE06!! Tror nog vi hördes mest i matsalen ; )
Efter frukosten begav vi oss till klassrummet för att få våra betyg. Kan ju säga att jag ångrar att jag slarvade så mycket i ettan och tvåan..
Sen bar det av till Björknäsvallen för att lyssna på alla som skulle få stipendium(onödigt enligt mig då nästan alla höll på att svimma av värmeslag!)
När alla vi studenter fått rada upp oss på vallen gick vi mot Aulan för att samlas en sista gång innan utsläppet. Nu kände man verkligen att det var nära, att vi snart skulle gå ut! Utsläppet var så sjukt underbart. Tror aldrig jag skrikit så högt i hela mitt liv faktiskt : )
Tog ett tag innan jag hittade min skylt och min familj, men tillslut fann jag dom!

Nu var det bara vagnen som väntade för oss, det absolut sista vi kommer göra som en klass. Jag kan inte beskriva känslan, den är så oerhört mäktig. Bara folk som varit med om det vet hur sjukt det är. Det var en känsla som jag aldrig varit med om tidigare, jag var så oerhört lycklig! Var nästan så att man fällde en och annan glädjetår.

SPE06, Dom här tre åren med er har varit så fantastiska. Trots att det är nu på senaste vi kommit varandra så nära så har vi alltid haft en bra sammanhållning. Jag kommer sakna varenda en av er. Men det är inte över än, vi har en hel sommar kvar. Trots att vi inte är en klass längre. I LOVE YOU guys <3

            

  

DET VAR ALLT FÖR MIG NU ; ) hörrss!


Give my gun away when it's loaded.

Ja herregud så fort tiden går, snart har man varit hemma en vecka från värmen.
Bara 2 dagar kvar till balen. Denna bal... Känner mig inte så taggad nu, min klänning känns inte lika fin som den var när jag köpte den. Kanske bara är inbillning? Hoppas på det :D Petter kommer då vara så stilig så!

9 dagar kvar till studenten också. Kommer bli så underbart skönt att få slippa gå i skolan. Kommer sakna klassen så oerhört mycket, vi har varit med om mycket : ) Sån sammanhållning vi har haft under det senaste året är svårt att slå, därför det kommer bli ännu svårare att splittras..
SPE06 är bäst och kommer alltid att vara det oavsett vad andra säger! :D + JUE!

Färgade mitt hår igår också, första gången på typ ett halvår?! haha behövdes då verkligen och jag blev sjukt nöjd faktiskt : ) Nu ska bara balfrillan bli perfekt så kommer lördagen bli braa :D


Bruuudarna i Alanya :D <3

<3

Såg nyss att någon kommenterat min blogg. Tycker du inte om att läsa min blogg så är det ingen som tvingar dig att göra det? Så om du tycker att den är så dålig och att jag bara skriver om mitt usla liv så kan du bara lägga ner och läsa den så gör du både dig själv och mig en tjänst ; )

Var på skolan idag för att gå igenom sista veckorna :D Inte länge kvar nu!! =)
10 dagar kvar, då står vi där, på Björknäsvallen, på flaket och jublar, jublar för att vi klarat av 3 år av gymnasiet :D

På lördag är det bal också. Var och bestämde balfrilla igår, tror det kommer bli mycket bra :)
Är dock inte så taggad för bal som det känns nu, ska regna enligt väderprognosen. Ber till gud att det inte ska det!!

Ska färga håret nu, sen blir det en pnap och förhoppningsvis klasshäng ikväll :D Min klass är bäst : )

PUSS på dig! :)


Mimmi, Jag, Markus, Jue, Marri ; )

ALANYA <3

ÅÅÅH, jag vet inte hur jag ska beskriva resan. Så otroligt underbart. Har aldrig varit med om något liknande :D
Att åka med klassen var nog det bästa jag gjort på länge, vi hade så fruktansvärt kul allihopa :) SPE06 <3

Orkar inte gå in på massa detaljer, men den här resan är ett minne för livet som jag sent kommer glömma!
Bilder kommer in på facebook osv. Över 500 bilder har tagits så ni lär få se lite av våra upplevelser iaf  =)

So long suckers! : )

PUSSS


Bild från Kallax i väntan på flyget mot Alanya : )

RSS 2.0